Magic News

Shakira - Primul interviu despre divorţ

Shakira se află pe coperta revistei Elle în paginile căreia vorbeşte despre divorţul de Gerad Pique după o relaţie de 12 ani.

În vârstă de 45 de ani, artista a păstrat discreţia asupra despărţirii până acum când se află pe coperta celebrei reviste. “Am tăcut şi am încercat să organizez totul. Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că nu s-a terminat, pentru că sunt o persoană publică și pentru că despărțirea noastră nu este o separare normală. A fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Foarte dificil”.

Au trecut câteva luni de la despărţire, iar Shakira spune că încă i se pare că a fost doar un vis urât. “Dar este foarte real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și atât de special cum am crezut că este relația cu tatăl copiilor mei, transformandu-se în ceva vulgarizat și devaliorizat de mass-media”.

Artista a fost pe prima pagină a ziarelor din cauza problemelor financiare şi despărţirii de Gerad Pique, tatăl celor doi copii ai ei. Dincolo de toate problemele, Shakira încearcă să îşi protejeze copiii, pe Milan şi Sasha. “Am încercat să ascund această situație în fața copiilor mei. Încerc să-i protejez pentru că sunt prioritatea mea în viață. Dar când aud lucruri la școală de la prietenii lor sau când dau peste vești neplăcute pe internet, îi afectează”.

Shakira susține că a făcut din relația ei o prioritate. „Pot să spun doar că am dat totul pentru această relație și pentru familia mea. Mi-am lăsat cariera și am venit în Spania, să-l susțin ca să poată juca fotbal și să câștige titluri. A fost un sacrificiu din dragoste (...) Datorită acestui fapt, copiii mei au putut să aibă o mama prezentă, iar eu să am această legătură incredibilă cu ei care este indestructibilă. Atât pot spune”.