Magic News

Regina Cersei din “Game of Thrones”, mireasă. Imagini de la nunta fastuoasă a actriţei Lena Headey

Actorii Lena Headey şi Marc Menchaca, staturile din serialele “Game of Thrones” şi “The Ozark” s-au căsătorit în Italia în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Mireasa a arătat supeb într-o rochie albă, fără mâneci, cu decolteu şi spatele gol. Lena a ales să poarte voal şi flori în păr, în timp ce partenerul ei a avut un costum bleumarin şi o pălărie maro. Cu un buchet de flori în mână, actriţa britanică în vârstă de 49 de ani a fost toată numai un zâmbet.


La nunta lor au participat colegii actriţei din distribuţia serialului “Game of Throne”: Peter Dinklage, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Sophie Turner, alături de soţul ei, Joe Jonas.


Lena Headey şi Marc Menchaca sunt împreună din anul 2020, ei confirmându-şi relaţia după ce au fost surprinşi împreună de mai multe ori.

Actriţa a fost căsătorită între 2007 şi 2013 cu muzicianul Peter Loughran, împreună cu care are un fiu în vârstă de 12 ani. “E greu. Există multe răni, tristețe și dezamăgire. Jale. Durere masivă. Este un proces de doliu și totuși nimeni nu a murit”, spunea ea despre primul divorţ. Dintr-o relaţie cu scenaristul Dan Cadan, Lena mai are o fiică, Teddy, în vârstă de 7 ani.