Magic News

“The Crown” sezonul 6. Imagini de la filmări cu Prinţesa Diana şi Prinţii William şi Harry

În luna noiembrie, Netflix va difuza al 5-lea sezon al serialului “The Crown”, care se va axa pe întâmplările petrecute în familia regală în anii 90.

Sezonul va surprinde tensiunile din cuplul Charles şi Diana, dar şi decizia lor de a se despărţi. Între timp, în Mallorca se filmează pentru sezonul al şaselea, de unde avem şi primele imagini.


În rolul Dianei o descoperim pe actriţa australiană Elisabeth Debicki, care apare într-o ţinută iconică a Prinţesei Inimilor: o rochie roşie, cu centură, accesorizată cu pantofi şi o geantă Lady Dior. Alături de ea se află cei doi fii, Prinţul William şi Prinţul Harry, interpretaţi de doi tineri actori care seamănă foarte mult cu adevăraţii prinţi.


În sezoanele 5 şi 6, distribuţia serialului a fost complet schimbată. Imelda Staunton – cunoscută pentru rolul Dolores Umbridge din „Harry Potter” – interpretează rolul Reginei Angliei. Jonathan Pryce („Game of Thrones”) a fost distribuit în rolul Prinţului Philip, iar Lesley Mainville o va interpreta pe Printesa Margaret. Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles vor fi interpretaţi de Dominic Wes („The Affair”), respectiv Olivia Williams („The Nevers”).