Magic News

Mariah Carey reintră în topul Billboard cu “All I Want for Christmas Is You"

E semn că se apropie Crăciunul, pentru că melodia “Al I Want for Christmas Is You” interpretată de Mariah Carey a reintrat în topul Billboard.

A devenit deja o tradiţie ca piesa lansată în 1994 să fie din nou în clasamente în perioada sărbătorilor de iarnă.

În 2019 Guinness World Records a declarat “All I Want For Christmas Is You” Cel mai bine clasat cântec pentru Sărbători în topul Billboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) şi cântecul de Crăciun care a petrecut cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.

Melodia a fost scrisă de Mariah Carey în doar 15 minute, însă artista nu îşi dorea să o înregistreze considerând că acest gen de piesă face parte din repertoriul artiştilor mai în vârstă. A înregistrat totuşi cântecul în luna august şi şi-a decorat studioul pentru a putea intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Melodia a devenit rapid unul dintre cele mai ascultate în perioada sărbătorilor de iarnă, s-a vândut în peste 15 milioane şi i-a adus artistei peste 60 de milioane de dolari în redevenţe. Din vânzări, drepturi de autor, difuzări şi concerte, Mariah mai câştigă în fiecare an aproximativ 2,5 milioane de dolari.