O vară ca la Hollywood la Herăstrău Open Air!

Vara aceasta, HAPPYCINEMA® îți aduce cele mai noi filme pe un ecran gigantic la Herăstrău Open Air! Superproducții de la Hollywood, comedii, thrillere și chiar filme 3D vor fi proiectate în aer liber la Teatrul de Vară din parcul Herăstrău din București.

În iunie, iulie și august poți vedea premierele verii sub clar de lună. Și, bineînțeles, avem și popcorn! Printre titlurile care vor rula la Herăstrău Open Air în iunie, iulie și august se numără:

Transformers: Ascensiunea bestiilor 3D

Revenind la acțiunea și spectacolul care au captivat cinefilii, Transformers: Ascensiunea bestiilor va purta publicul într-o aventură în jurul lumii alături de Autoboți și va introduce o nouă facțiune de Transformers - Maximals.

The Flash

Barry Allen/Flash își folosește super-viteza pentru a schimba trecutul, dar încercarea lui de a-și salva familia creează o lume fără supereroi, forțându-l să pornească într-o misiune pentru a salva viitorul.

Misiune: Imposibilă - Răfuială mortală, partea întâi

În această a șaptea parte din franciza Misiune: Imposibilă, Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa trebuie să localizeze o armă periculoasă înainte să ajungă în mâinile nepotrivite.

Oppenheimer

Scris și regizat de Christopher Nolan, Oppenheimer este povestea celui care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva – fizicianul Robert Oppenheimer și a rolului pe care acesta l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

Și lista poate continua. Vezi programul complet și ia-ți biletul pe www.happycinema.ro/happy-cinema-herastrau