Make Life Magic

Iulia Roșu, medic specialist în dermatologie și estetică medicală: „Noi, femeile, ne judecăm prea mult și suntem prea critice cu noi însene”

Despre îngrijirea tenului matur și despre cum să prevenim îmbătrânirea prematură a pielii.

Chiar dacă nu putem opri trecerea timpului, stă în puterea - și în disciplina noastră - să prevenim îmbătrânirea prematură a tenului. Cum facem asta? Mi-am propus să aflu de la una dintre cele mai credibile și informate surse.

Iulia Roșu, medic specialist în dermatologie și estetică medicală, este și un comunicator formidabil: vorbește pe înțelesul tuturor, are un discurs cald și calm, iar după ce o asculți nu te simți copleșită de vină că nu ai făcut destule pentru tine, ci motivată să faci și să te prețuiești mai mult.

A vorbit despre „sfânta treime” a îngrijirii tenului matur (hidratare, retinol și vitamina C), despre cremele cu factor de protecție solară („cele mai bune creme antirid”), despre secretul medicinii estetice („să arăți mai bine, fără să fie evident că ți-ai făcut ceva”), dar și despre ce ne motivează să ne îngrijim și să avem grijă de noi (preferabil e să acționăm din energia iubiri, nu din frică).

Vă promit că, odată ce ascultați acest episod din Magic People, veți afla tot ce trebuie să știți despre substanțele active din produsele cosmetice de care pielea matură are nevoie pentru a rămâne elastică, hidratată și tânără cât mai mult timp. Este un episod de ascultat cu carnețelul de notițe la îndemână și cu drag de sine!

Iulia Roșu, medic specialist în dermatologie și estetică medicală. Despre îngrijirea tenului matur.

Make Life Magic, 00:57:26

Matei Stănculescu, psiholog. Despre greșelile pe care le plătim cu sănătatea noastră mintală.

Make Life Magic, 01:02:02

Mirela și Liviu Mihăileanu, fondatorii Asociației Tzuby's Kids. Despre adopție și destine schimbate în bine.

Make Life Magic, 00:44:36

Magic People: Ioan Mirea, medic psihiatru. Despre cum percepem, la nivel de societate, suferințele mintale.

Make Life Magic, 00:44:28