19 decembrie - Ziua cozonacului

Simți aroma dulce a Sărbătorii ? Înseamnă că a pus cineva pe masă cozonac proaspăt. E desertul mereu gata de sărbătoare. 

Astăzi la Radioul lui Moș Crăciun sărbătorim o zi delicioasă: Ziua Cozonacului, împreună cu Boromir.  

Nu-ți poți închipui Crăciunul fără ceva bun scos din cuptor: colaci, covrigei, cornulețe și, mai presus de toate, cozonacul. Simbolul gustos și cremos în jurul căruia se adună românii. Bunicile îl umpleau cu nucă, cu mac, cu multă dragoste și un strop de magie.

Bucuria începe acasă. Acum știm și cât durează pregătirea ei. După 36 de ore, Cozonacii Cremoși Boromir sunt gata de sărbătoare. Preparați cu dospire lentă, din ingrediente alese cu grijă, precum ouă de la găini crescute în aer liber. Până și papilele gustative recunosc că e un moment special imediat ce întâlnesc miezul pufos și umpluturile bogate. 

În colecția de Cozonaci Cremoși Boromir se găsesc trei sortimente care-ți lasă gura apă: Cremos cu ciocolată-rom și umplutură de nuci, cu cremă cu ciocolată-rom și rahat sau cu cremă fină cu caramel și umplutură de nuci crocante.

Sună delicios… așa că ascultă Radioul lui Moș Crăciun și astăzi poți împărți bucuria unuia dintre cele 7 coșuri pline cu cozonaci Cremoși Boromir. 

Sărbătorile au alt gust când le împarți cu cei dragi!