Magic News

Cleopatra Stratan s-a întors. Cum arată în cel mai nou videoclip

După ce ne-a topit inimile aşteptându-l pe Ghiţă, Cleopatra Stratan se întoarce după 12 ani cu o melodie nouă, însoţită de un videoclip, “Te las cu inima”, compusă de Sandor Biro.

Între timp, fetiţa adorabilă cu ochelari şi codiţe s-a transformat într-o adolescentă foarte frumoasă care trăieşte primii fiori ai iubirii. Acum, Cleopatra Stratan are 15 ani şi este greu de recunoscut, impresionând cu noul ei look.

Videoclipul “Te las cu inima” a fost filmat pe  peronul unei gări, locul despărțirilor și al reîntâlnirilor.

În clip apar mai multe elemente, precum geamantanul pe care îl are cu ea, care ne reamintesc de „Ghiță“ și arată evoluția Cleopatrei Stratan de la copilărie la adolescenta de astăzi.

După o perioadă de absenţă, în 2017, Cleopatra Stratan a lansat împreună cu tatăl şi fratele ei melodia “Mami”.

Mica artistă şi-a început cariera la doar 3 ani, iar “Ghiţa” a devenit un hit, fiind fredonat în ţări ca Spania, Japonia sau Mexic.

Din anul 2008, Cleopatra Stratan are şi propria ei păpuşă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

Artista născută în Republica Moldova deţine nu mai puţin de şase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o ţară la nivel naţional şi cel mai tânăr cântăreţ de succes.