Magic News

Julia Roberts - Decizie radicală la 50 de ani legată de cariera sa

În 1990, Julia Robrts era distribuită în “Pretty Woman”, iar la aproape 30 de ani de atunci lumea continuă să îi spună “Frumuşica”.

După “Pretty Woman”, pentru Julia Roberts au urmat şi alte comedii romantice celebre, precum "Notting Hill”, unde a jucat alături de  Hugh Grant, și „Runaway Bride”, film în care l-a reîntâlnit pe Richard Gere, partenerul său din “Pretty Woman”.

Într-un interviu pentru "Entertainment Tonight", actriţa în vârstă de 50 de ani a anunţat ca va renunţa la acest gen de filme din cauza maturităţii sale.

“Ador comediile romantice, îmi place să le filmez, îmi place să mă uit la ele (…) Dar câteodată, ele nu funcţionează când ajungi la o anumită experienţă de viaţă. Nu este o chestiune de vârstă.”

Actriţa va refuza rolurile principale în comediile romantice, însă nu exlude să joace în acest gen de film, în rolul mamei, de exemplu.

Julia Roberts este implicată în prezent în filmarile pentru serialul “Homecoming” în care joacă rolul unui terapeut care încearcă şa-I ajute pe soldaţii veniţi acasă din misiuni.