Thrive

Cristian Şimonca (Blogu lu’ Otravă) - “Chiar dacă trăim în online, ne place offline-ul” - VIDEO

Cristian Şimonca (Blogu lu’ Otravă) a fost în direct în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

El este şi invitatul de astăzi al lui George Vintilă la “Good vibes, good coffee”, un concept Thrive Global România pentru Magic FM.

Cristian Şimonca a povestit cum a început blogul, devenit unul dintre cele mai cunoscute, şi cum se descurcă cu haterii. Dacă la început se consuma foarte mult când citea comentariile, se enerva, astăzi a devenit într-un fel imun. “Din afară, orice meserie e cea mai simplă.”

Blogu lu’ Otravă a început dintr-o greşeală, în 2006, spune creatorul lui. În 2001, unul dintre profesorii lui de la Facultatea de Jurnalism îi spunea că acesta este viitorul. Timp de 10 ani, Cristian Şimonca a lucrat într-o redacţie de sport, iar blogul era doar o “glumă”, se juca de-a blogger-ul.

Blogger-ul a declarat în matinal că la începutul pandemiei lumea citea foarte mult doar despre virus, după care oamenii au început să se relaxeze şi să citească şi altceva, iar numărul unicolor a crescut. “Chiar daca trăim în online nouă ne place offline-ul”, spune Cristian Şimonca despre bloggeri.

Orice mesaj primit de la oamenii care îi scriu că au văzut o piesă de teatru recomandată de el sau au mers la un restaurant după ce au citit despre el pe Blogu lu’ Otravă îl face să se simtă bine şi să meargă înainte. Otravă spune despre el că este un optimist şi vede mereu partea plină a paharului.

 

Vezi si interviul cu Cristian Simonca de la "Good vibes, good coffee":