Thrive

VIDEO Adrian Păduraru - “Sunt un om fericit”. Ce face astăzi actorul din “Declaraţie de dragoste”

Adrian Păduraru a fost invitat în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Actorul care în urmă cu 35 de juca rolul liceanului îndrăgostit din “Declaraţie de dragoste” a împlinit anul acesta 60 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc.

Adrian Păduraru continuă să facă actorie într-un ritm mai dens, după cum ne-a mărturisit în matinalul Magic FM. Face teatru, film, televiziune, radio, iar alături de fratelui realizează o emisiune despre vin, fratele lui fiind specialist în vin.

Actorul spune că la început îl deranja când lumea îl asocia doar cu rolul lui Alexandru din filmul “Declaraţie de dragoste”. “Mi se părea că tot restul spectacolelor sunt umbrite de <Declaraţie de dragoste>. Între timp am înţeles că 99% dintre actori caută ceva de care numele lor să fie legat. E şi un dar, nu doar un blestem.”

Adrian joacă într-un serial pentru HBO: “am echilibrat bine rolul astfel încât să îmi facă bucurie. Joc rolul unui politician”.

Actorul spune că i se pare că arată normal pentru vârsta lui şi a dezvăluit că face sport. “Doar preconcepţia noastră este că îmbătrânim foarte devreme.” Joacă tenis cât mai des, este pe urmele lui Horaţiu Mălăele, care în urmă cu câţiva ani a început să joace tenis în fiecare zi.

“Sunt un om fericit”, a spus Adrian Păduraru în Magic Morning. “Un om care se acceptă exact aşa cum este, îmi accept defectele, limitele, asta mă face să fiu calm şi împăcat cu mine.” Actorul ne-a declarat că nu este continuu în starea aceasta, “am momente de cădere, de revoltă, sunt neîmpliniri, obstacole, dar nota generală este cea de bine”.

Pe la 40 de ani şi-a dat seama că trebuie să se aşeze în viaţa lui reală, nu în cea imaginată de el şi de ceilalţi.  

Adrian Păduraru aşteaptă să vină rolurile mari în teatru şi în film, iar pentru el 2020 a fost un an excepţional în condiţiile date.