Thrive

Ce secrete de frumuseţe are Monica Bîrlădeanu

Actriţa Monica Bîrlădeanu a fost invitată în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

La prima oră a dimineţii, actriţa pe care o puteţi vedea în această perioadă în serialul “Vlad” arată perfect. Datorită genelor, spune ea, dar şi regimului alimentar pe care îl urmează. După ce în carantină a descoperit gătitul, Monica s-a axat acum pe crudităţi. “Îmi umplu un castron de salată cu de toate şi am observant că mă simt mult mai bine. Se schimbă şi felul în care arată pielea.” În plus, a renunţat la pâine.

Actriţa a dezvăluit că doarme în medie 7 ore pe noapte şi îşi respectă programul de somn. “Îmi pun alarmă ca să mă pregătesc să merg la somn.”

Monica Bîrlădeanu călătoreşte mult, dar spune că nu îi este frică, poartă mască şi practică o formă de responsabilitate faţă de ea şi de ceilalţi.

Ea a mai dezvăluit în Magic Morning că are mereu apă cu ea, un reflex format de când locuia la Los Angeles, unde aerul este foarte uscat. A renunţat la cafea în carantină, pentru că avea mult prea multă energie. “Nu sunt dependentă de cofeină. Încerc să întrerup orice relaţie de dependenţă cu orice”, a declarat actriţa.

Monica vorbeşte destul de des cu mama ei şi şi-a propus să o viziteze cât de curând. Ea ne-a sfătuit să facem cel puţin 8000 de paşi zilnic. “Când ajung la 10.000 mi se pare că am o mare realizare.”

“Nu loviţi pe nimeni aflat la pământ”, i-a îndemnat ea pe cei care au urmărit-o, mai ales dacă acea persoană şi-a cerut iertare.