Thrive

VIDEO Cel mai bun mic dejun recomandat de Chef Horia Vîrlan

Chef Horia Vîrlan a fost invitat în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu, unde a vorit despre noua lui emisiune culinară de pe Prima TV, “Alege reţeta naţională”.

Bucătar şi realizator de show-uri culinare, Horia Vîrlan a intrat în direct de la Ostrov şi ne-a mărturisit că este în căutarea “reţetei naţionale”.

Horia Vîrlan va putea fi urmărit în emisiunea-concurs de pe Prima TV care începe pe 9 octombrie, de la ora 20.30. Pentru această emisiune, celebrul bucătar a plecat „în turneu” prin țară, unde a căutat români care știu să gătească rețete tradiționale.

“Sunt foarte încântat să văd că sunt mulţi tineri care ştiu preparate mai vechi şi le gătesc şi au avut curajul şi dorinţa de a ni le împărtăşi şi nouă”.

 

Printre preparatele tradiţionale care l-au surprins pe Horia Vîrlan au fost: zăbic, un fel de turtă din mălai gătită în untură, moşopardă, o plăcintă cu prune sau babulincă, prăjitură cu mere, nucă şi mac.

Chef Horia Vîrlan ne-a dat şi reţeta unui mic dejun simplu, dar foarte delicios: un ou fiert moale şi servit cu pâine prăjită. “Fierbi un ou 3 minute sau 3.50, frigi câteva felii de pâine şi le ungi cu unt. Este cel mai gustos mic dejun. Zero sare. Mânânci 10 felii!”