Magic News

Brad Pitt revine în trei filme în 2022

Unul dintre cei mai buni actori ai generației sale, Brad Pitt revine pe marile ecrane după o pauză de mai bine de 2 ani și jumătate.

Ultima oară el a apărut în 2019 în „Ad Astra” și în cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, „Once upon a time in Hollywood”, pentru care a fost recompensat cu un Oscar pentru interpretare.

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii acestui actor și nu numai. Va fi pentru prima dată în ultimii 8 ani când Pitt apare în trei filme. Atunci, el a fost parte din filmele „12 Years a Slave”, pentru producția căruia a primit un Oscar, „World War Z” și „The Counselor”. 2022 aduce, așadar, peliculele „Lost City of D.”, „Bullet Train” și „Babylon”.

„Lost City of D.” spune povestea unei romanciere și a modelului său de pe coperta celei mai recente cărți. Cei doi se află în mijlocul unei tentative de răpire, lucru care îi aduce pe amândoi într-o aventură amuzantă contracronometru în junglă. Sandra Bullock, Daniel Radcliffe și Channing Tatum sunt și ei în distribuție. Filmul este programat să apară pe 25 martie.

Vezi continuarea AICI