Magic News

Jim Carrey a criticat Hollywood-ul pentru felul în care a reacţionat la incidentul provocat de Will Smith la Premiile Oscar

Actorul Jim Carrey a lansat critici la adresa celor prezenţi la ceremonia Premiilor Oscar, care l-au ovaţionat pe Will Smith, câştigătorul Premiului Oscar pentru Cel mai bun actor, după ce cu puţin timp înainte îl lovise pe Chris Rock.

„Am fost dezgustat”, i-a declarat Carrey lui Gayle King (prin intermediul HuffPost). „Am fost dezgustat de ovaţii. Hollywood-ul este pur şi simplu lipsit de coloană vertebrală şi mi s-a părut că acesta este un indiciu clar că nu mai suntem clubul cool”. 

Jim Carrey a spus că Will Smith ar fi trebuit escortat afară din sală după acest moment.

“Aş fi anunţat dimineaţă că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, deoarece videoclipul va rămâne acolo pentru totdeauna, fără echivoc”, a spus Carrey. „Acea insultă va dura multă vreme. Dacă vrei să strigi din public şi să-ţi arăţi dezaprobarea sau să spui ceva pe Twitter, asta e bine. Dar nu ai dreptul că urci pe scenă şi să loveşti pe cineva peste faţă pentru că spune vorbe”. 

Carrey a concluzionat: „[Palma] a apărut de nicăieri pentru că Will e frustrat. Îi doresc tot ce este mai bun. Nu am nimic împotriva lui Will Smith. A făcut lucruri grozave, dar nu a fost un moment bun. A aruncat o umbră asupra momentului strălucitor al tuturor noaptea trecută... A fost un moment egoist”. 

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock după acest moment, iar umoristul a refuzat să depună plângere împotriva lui.