Francezul care lucrează acum în Restaurantul Le Grand
Véfour din Paris a dezvăluit această reţetă de desert adorat atât de copii cât
şi de adulţi.
Secretul său constă în puţin ghimbir ras, care va potenţa gustul de ciocolată, în timp ce restul ingredientelor sunt cele clasice pentru o astfel de prăjitură.
4 ouă
180 grame de făină
120 de grame de zahăr
20 de grame de unt
o lingură de cacao
180 de grame de ciocolată
ghimbir ras
Amestecaţi ouăle împreună cu zahărul, după care
încorporaţi făina şi cacaua. Amestecaţi bine, pentru a nu rămâne cocoloaşe.
Adăugaţi ghimbirul ras, ciocolata topită şi untul moale.
Puneţi la cuptor, la 180 de grade, pentru 25 de minute.
Dacă v-a plăcut, puteţi descoperi şi alte reţete ale
celebrului Chef, pe pagina lui de Instagram.