Magic News

Nicole Kidman şi Keith Urban, îndrăgostiţi ca în prima zi

Încă o apariție publică pentru Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban. Cei doi au participat la cea de-a 57-a ediție a ceremoniei Country Music Association Awards din Nashville.

Nicole Kidman, în vârstă de 56 de ani, a purtat o rochie neagră lungă, semnată Coperni, cu tăietură sub bust. Keith Urban a ales pantaloni negri și o cămașă, iar cizmele cu platformă i-au completat ținuta.

Actrița și cântărețul au schimbat priviri dulci și complice în fața fotografilor.

După povestea de dragoste cu Tom Cruise, Nicole Kidman și-a găsit fericirea în brațele lui Keith Urban, cu care s-a căsătorit în iunie 2006. Împreună au două fiice: Sunday Rose, născută în 2008 și Faith Margaret în 2010.

Nicole Kidman este, de asemenea, mama lui Isabella (30 de ani) și Connor (27 de ani), adoptați în timpul căsătoriei cu Tom Cruise. Cele două vedete au divorțat în 2001, invocând "diferențe ireconciliabile".

Isabella și Connor au fost crescuți de tatăl lor, urmând preceptele scientologiei. Muzicianul și actrița își trăiesc viața departe de ochii curioșilor, însă continuă să aibă apariții publice regulate împreună, pe covoarele roșii și la ceremoniile oficiale.