Magic News

Filmul românesc ”Dragoste pe Muchie de Cuțit”, disponibil pe SkyShowtime din 29 aprilie

Din 29 aprilie, mai multe filme românești vor fi disponibile pentru vizonare pe SkyShowtime, inclusiv mult așteptatul ”Dragoste pe Muchie de Cuțit”.

Variind de la filme de comedie, la filme romantice, noile titluri adăugate pe platformă promit publicului o gamă largă de emoții și momente memorabile.

"Dragoste pe Muchie de Cuțit", o comedie produsă de PAPA Pictures, este un film care se învârte în jurul lui Ducu, îndrăgostit de Marina încă de când erau copii. Cu toate acestea, bunica lui, Mama Maya, îi interzice să aibă vreun contact cu ea, pregătind scena pentru o poveste comică și sinceră despre dragoste și determinare. Filmul are o distribuție impresionantă, din care fac parte Carmen Tănase, Ada Galeș, Răzvan Bănică, Sandu Pop, Alin Panc, Gabriela Popescu, Ruxandra Șerban, Marian Râlea și Mirela Zeța. Povestea se adâncește pe măsură ce cei doi îndrăgostiți, împiedicați să fie împreună din cauza unui război secret de rețete de familie, se întâlnesc din nou la maturitate. Ei încearcă să recâștige rețetasecretă a celor două familii, pentru a face din noul lor restaurant unul de succes, adăugând un strat de intrigă culinară poveștii lor de dragoste.

Continuarea AICI