Magic News

Trei cover-uri magice ale cvartetului Amadeus, în așteptarea concertului de pe 31 august, de la Grădina Botanică

Cvartetul Amadeus va susține un concert presărat cu momente de neuitat, pe 31 august, în Grădina Botanică din București. Iată trei dintre cele mai frumos-reinterpretate piese din repertoriul frumoaselor artiste, ca să ne potolească sentimentul de nerăbdare, până la concert!

„Visul Ultimei Nopți de Vară” - o călătorie simfonică împreuna cu Amadeus, orchestra lor și invitați speciali în ultima sâmbătă de vara din 2024. Un eveniment unic, care are loc pe 31 august, la umbra copacilor din Gradina Botanică, unde vor răsuna cele mai cunoscute acorduri de muzică simfonică, crossover și pop, împletite cu multe multe alte surprize muzicale...și nu numai.

Compozitorul și pianistul Xenti Runceanu, cel care semnează compoziția pieselor Amadeus care au făcut înconjurul lumii, este dirijorul orchestrei și producătorul muzical al acestui concert.

„Visul Ultimei Nopți de Vară” nu este doar un concert, ci o experiență transformativă ce va stimula toate simțurile și va crea multă emoție.

Până la concert, vă propunem spre audiție trei dintre cele mai frumoase cover-uri ale cvartetului Amadeus.

Dernière danse”

Piesa semnată Indila prinde nuanțe noi în acest cover al quartetului Amadeus. Această reinterpretare a apărut în 2014 și încă ne farmecă.



„November Rain”

Guns N'Roses a scris una dintre cele mai emoționante piese din toate timpurile. Amadeus duce încărcătura sentimentală mai departe pe acorduri electrizante de vioară.



„She's The One”

Știai că piesa care a devenit al doilea single solo cu numărul unu în Marea Britanie al lui Robbie Williams a fost înregistrată inițial de trupa rock World Party? Este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase piese de dragoste, iar sentimentele sunt accentuate de sunetul natural din reinterpretarea Amadeus.