Johnny Depp va cânta alături de Andrea Bocelli, la concertele aniversare ale artistului italian

Johnny Depp se va alătura cântărețului italian Andrea Bocelli în calitate de invitat special la concertele lui Bocelli "Andrea Bocelli 30: The Celebration" din 15, 17 și 19 iulie.

Andrea Bocelli are numai cuvinte de laudă pentru Johnny Depp înainte de viitoarea lor apariție comună pe scenă, scrie people.com. Bocelli, 65 de ani, al cărui film “Andrea Bocelli 30: The Celebration” va fi lansat în cinematografe în această toamnă, a dezvăluit pe Instagram că Johnny Depp, 61 de ani, i se va alătura la următoarea serie de concerte ca invitat special.

“Un actor fermecător și dezarmant care a dat viață pe marile ecrane la nenumărate personaje iconice, iar talentele muzicale ale acestui artist eclectic sunt la fel de intense: un rockstar iubit și aplaudat peste tot”, a scris cântăreațul pe Instagram despre Depp.

"Îmi amintesc cu drag că am cântat cu Johnny Depp când mi-a vizitat casa din Toscana", a adăugat Bocelli. "Suntem bucuroși să anunțăm că acest duo neașteptat va cânta încă o dată - și de data aceasta în public, iar fanii lui vor fi încântați să audă. Vrem să îi mulțumim lui Johnny pentru că a acceptat invitația noastră: va fi o bucurie să îl primim pe scena Teatro del Silenzio."

Bocelli a anunțat anterior că sărbătorește 30 de ani în industria muzicală cu o serie de trei concerte în orașul său natal, Lajatico, Italia, pe 15, 17 și 19 iulie. Vedete precum Ed Sheeran, Shania Twain, Jon Batiste, Russell Crowe, Sofia Vergara, David Foster, Christian Nodal, Sofia Carson, Laura Pausini, Tiziano Ferro, Zucchero, Giorgia, precum și copiii săi Matteo și Virginia i se vor alătura pentru eveniment, precum și muzicienii Placido Domingo, Jose Carreras, Lang Lang, Aida Garifullina, Bryn Terfel și Nadine Sierra.

Sam Wrench, cineastul care a regizat “Taylor Swift: The Eras Tour”, va regiza filmul de concert realizat din cele trei nopți de sărbătoare ale lui Bocelli. Acesta va avea premiera în momentul în care Bocelli va începe și un turneu de toamnă în America de Nord, care va porni de la Monterrey, Mexic, pe 30 septembrie și se va încheia pe 21 decembrie la Los Angeles.

“În copilărie, am învățat să visez la viitorul meu în liniștea fermecată a acestor dealuri", a declarat Bocelli într-un comunicat de presă. "Apoi, viața a făcut ca acel vis să devină realitate". “Astăzi, 30 de ani mai târziu, nu pot decât să îmi imaginez că îmi sărbătoresc cariera și viața, puterea și frumusețea ei minunată aici, la Teatro del Silenzio, înconjurat de artiști și prieteni atât de minunați", a adăugat el. "Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la împlinirea visurilor mele din copilărie cu un concert de neuitat."

În afara carierei de actor, Johnny Depp este un chitarist și vocalist desăvârșit. El a lansat un album cu regretatul Jeff Beck, intitulat 18, în iulie 2022, cu câteva luni înainte ca Beck să moară în ianuarie 2023. Cel mai recent, el a cântat live la un eveniment special din Londra pentru a onora cea de-a 80-a aniversare a lui Beck.