Celine Dion - Mesaj plin de optimism înainte de începerea JO de la Paris

Celine Dion pare să fi depăşit perioada extrem de grea pe care a trăit-o după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide.

Artista a urmat un tratament de recuperare, iar acum a ajuns la Paris, pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Extrem de fericită că s-a întors la Paris, ea vorbeşte despre frumuseţea şi bucuria care există în lume şi transmite un mesaj plin de optimism înainte de cea mai aşteptată competiţie sportive a acestei veri. “De fiecare dată când mă întorc la Paris, îmi amintesc că mai există atât de multă frumusețe și bucurie de experimentat în lume. Iubesc Parisul și sunt atât de fericită să mă întorc! Mulțumesc prietenilor noștri minunați de la Louvre!”, a scris Celine.

Potrivit Le Parisien, artista urmează să interpreteze melodia “L'Hymne à l'amour” de Édith Piaf”. Rămâne însă un mister unde va cânta. Această revenire pe scenă va fi prima reprezentație live după patru ani și anularea totală a turneului ei.

Celine Dion nu este singura celebritate care a fost văzută în capitala Franţei. Lady Gaga a fost, de asemenea, surprinsă la Paris. Ceremonia de deschidere ar putea fi o ocazie de a o auzi cântând în franceză, așa cum a făcut-o în filmul “A star is a born”, unde a cântat piesa “La vie en rose” a lui Édith Piaf”.