Celine Dion - “Sunt atât de fericită!”

Céline Dion și-a făcut marea revenire pe scenă la ceremonia de deschidere Jocurilor Olimpice 2024. După performanța sa uimitoare, ea a trimis un mesaj sportivilor.

Artista a fost cea mai așteptată vedetă la ceremonia de deschidere, scrie elle.fr. Vineri, 26 iulie, Céline Dion a oferit o performanță incredibilă la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris.

După un început grandios al ceremoniei, cântăreața în vârstă de 53 de ani a urcat pe scena din vârful Turnului Eiffel într-o rochie fabuloasă brodată cu paiete, semnată Dior. Artista a interpretat melodia emblematică a lui Édith Piaf, „L'hymne à l'amour”, la 28 de ani distanţă după prestaţia sa la Jocurilor de la Atlanta, în Statele Unite. Performanța sa uluitoare a fost un final potrivit pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024.


După ce nu a mai cântat timp de patru ani, Céline Dion a scris pe contul său de Instagram: „Sunt onorată să fi cântat la ceremonia de deschidere a Paris 2024. Sunt încântată să mă întorc în unul dintre orașele mele preferate din lume”, a scris diva canadiană. Ea a continuat: „Mai mult decât orice, sunt atât de fericită să onorez acești sportivi, sacrificiile lor, determinarea lor, durerea și perseverența lor”. Artista le-a adresat apoi un mesaj sportivilor: „Sunteți cu toții concentrați pe visul vostru și pe posibilitatea de a câștiga o medalie și sper că prezența voastră aici înseamnă că acest lucru va deveni o realitate pentru voi! Fiți mândri, știm cât de mult ați muncit pentru a fi cei mai buni dintre cei mai buni. Rămâneți concentrați, inima mea este cu voi”, a încheiat ea.

Cu apariția sa la Paris, interpreta hit-ului „I'm Alive” revine pe scenă într-un mare stil. În 2022, Céline Dion a anunțat printr-un videoclip pe Instagram că suferă de o boală neurologică rară numită sindromul persoanei rigide.

De atunci, cântăreața a avut grijă de ea și a fost alături de cei dragi, după cum se poate vedea în documentarul „Je suis: Céline Dion”, difuzat de Prime Vidéo.

În ciuda bolii, canadianca nu și-a ascuns niciodată dorința de a reveni pe scenă: „Am ales să lucrez cu tot corpul și sufletul meu, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cea mai bună pe care o pot fi. Obiectivul meu este să văd din nou Turnul Eiffel”, a declarat ea pentru Vogue, în aprilie anul trecut.

O revenire de succes pentru femeia care își continuă lupta împotriva bolii!