Marea artistă Alina Sorescu, invitat special la concertul Amadeus „Visul Ultimei Nopți de Vară”

Vom avea parte de o seară de vis alături de Amadeus și de invitatul lor special. Alina Sorescu, artistă și personalitate de televiziune va urca pe scenă alături de faimosul cvartet. Evenimentul va vi completat de o serie de activități pentru toată familia!

„Visul Ultimei Nopți de Vară” promite să fie mai mult decât un simplu concert – este o călătorie sonoră și vizuală menită să încânte toate simțurile. Evenimentul, programat pentru ultima sâmbătă din această vară, se va desfășura într-un cadru feeric și va include o varietate de activități interactive, printre care ateliere de muzică, artă florală și pictură.

Una dintre cele mai așteptate prezențe ale serii va fi Alina Sorescu, care va urca pe scenă ca invitat special alături de Amadeus Electric Quartet. Aceasta va aduce un plus de emoție și rafinament concertului. 


Orchestra va fi condusă de Xenti Runceanu, cunoscut pentru contribuția sa semnificativă la succesul internațional al trupei Amadeus.

Evenimentul este o oportunitate rară de a asculta live unele dintre cele mai celebre piese de muzică simfonică, crossover și pop, într-o interpretare unică, ce reflectă călătoria muzicală a Amadeus, trupa care a cucerit publicul din peste 40 de țări.

„«Visul Ultimei Nopți de Vară» nu este doar un concert, ci o experiență transformativă ce va stimula toate simțurile și va crea multă emoție.

Veniți să ascultați unele dintre cele mai cunoscute acorduri de muzică simfonică, crossover și pop alături de orchestră și invitații speciali. Mai mult, vă așteaptă o experiență completă cu ateliere de muzică, artă florală și pictură.

Porțile se deschid de la 17:00 pentru o serie de activități surpriză, iar concertul începe la 20:00.

Haideți cu familia și prietenii să vă bucurați de ultima sâmbătă din această vară!” - Amadeus

Toți iubitorii de muzică, indiferent de vârstă, sunt invitați să se bucure de acest spectacol memorabil, alături de familie și prieteni.