Angelina Jolie, pe covorul roşu, la Festivalul de Film de la Veneţia

Angelina Jolie a revenit pe covorul roşu şi a emoţionat la Veneţia cu interpretarea Mariei Callas în filmul “Maria” al lui Pablo Larrain.

Au trecut trei ani de când actriţa nu a mai fost pe covorul roşu. Angelina Jolie nu a stat degeaba, pregătindu-și noul film în calitate de regizor, adaptarea romanului „Bloodless” al lui Alessandro Baricco, care va fi prezentat la viitorul Festival de la Toronto, însă ea nu a mai apărut pe marele ecran de la „The Eternals” al lui Chloe Zhao, scrie Paris Match.

Cu lacrimi în ochi la conferință de presă, actriţă a recunoscut că împărtășește vulnerabilitatea Mariei Callas, pe care o interpretează în fața camerei de filmat a regizorului chilian: „Sunt multe lucruri pe care nu le pot explica în această piesă. Dar probabil că știți despre ce vorbesc. Cred că împărtășesc vulnerabilitatea ei mai mult decât orice altceva”.

Mostra a ovaționat-o în picioare, iar presa americană vorbește deja despre o posibilă nominalizare la Oscar. Rămâne de văzut dacă juriul, prezidat de Isabelle Huppert, îi va acorda Cupa Volpi pentru cea mai bună actriță.