Bere Gratis - Un nou super concert la Circul Metropolitan - “Hai sa traim împreună o nouă seară de poveste!”

Pe 16 noiembrie, Bere Gratis îşi dă întâlnire cu publicul la Circul Metropolitan București, într-un nou show de poveste.

“Pentru cei care ați fost la concertele noastre, știți că vă așteptăm cu brațele deschise, cu energie, bucurie și emoție! Pentru cei care nu ați avut încă ocazia să ne descoperiți sau să ne revedeți într-un concert live, acum aveți o nouă ocazie!”, este mesajul trupei.

 În 2023, Bere Gratis a aninversat 25 de ani de carieră printr-un mega-concert, la Circul Metropolitan. Atunci, trupa a pregătit duete inedite, cu invitați speciali, și evident, cu hiturile mai vechi, pe care publicul le-a ascultat cu mare bucurie.

Şi anul acesta, vom asculta, cu siguranţă, piese precum “Noapte caldă” “Pas în doi”, “Două inimi”, “Ce misto” sau “Străzi albastre”, într-o serie de momente inedite în care trupa va trece de la sensibilitate şi nostalgie, la energie şi forţă.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil. Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil. Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa bilete@mgsi.ro. 

Bilete AICI