Staruri pe covorul roşu la Gala Academy Museum

Pentru al patrulea an consecutiv, una dintre cele mai aşeptate gale ale celebrităților a avut loc în acest weekend la Los Angeles.

Numeroase vedetele de la Hollywood s-au reunit pentru a strânge 11 milioane de dolari pentru a sprijini expozițiile și programele publice ale muzeului.

Norocoşii câștigători ai serii au fost: Paul Mescal (Premiul Vantage, acordat unui artist emergent care „contextualizează și provoacă narațiunile dominante” în cinematografie), Quentin Tarantino (Premiul Luminary, acordat artistului a cărui operă a contribuit la „extinderea posibilităților cinematografiei”) și Rita Moreno (Premiul Icon, pentru artistul a cărui carieră a avut un impact cultural semnificativ).

Nicole Kidman și Eva Longoria s-au întrecut în eleganță pe covorul roșu. Vedetele viitoarei serii „Wicked”, Ariana Grande și Cynthia Erivo, precum și clanul Kardashian au fost, de asemenea, prezente, toate purtând look-uri extravagante. Kim Kardashian a ales pentru această seară un corset vintage de la Thierry Mugler.

Quentin Tarantino a fost însoțit de muza sa din anii 1990, Uma Thurman, în timp ce Joaquin Phoenix a pășit pe covorul roșu la brațul partenerei sale Rooney Mara. Actrițele din „The Substance”, Demi Moore și Margaret Qualley, au păşit pe covorul roşu, la fel ca și actrițele din „Emilia Perez”.

Selena Gomez, într-o rochie de catifea, a pozat și ea pe covorul roșu, urmată îndeaproape de John Travolta și fiica sa Ella Bleue (24 de ani). Kirsten Dunst și Jesse Plemons și Marion Cotillard au completat gala de cinci stele.