Kamala Harris a împlinit 60 de ani, iar Stevie Wonder i-a cântat “La mulţi ani!”

Kamala Harris a primit un cadou special la împlinirea vârstei de 60 de ani: Stevie Wonder i-a cântat “La mulţi ani!”.

Momentul a avut loc în timpul unui eveniment de campanie, în Biserica Divine Faith Ministries International, la Jonesboro, la periferia Atlantei.

Kamala Harris i-a îndemnat pe oameni să voteze: „Recent, mi s-a reamintit că Jimmy Carter a votat la împlinirea vârstei de 100 de ani”, a spus ea, adăugând că dacă el poate vota, oricine poate.


Stevie Wonder a fost, de asemenea, prezent, pentru a cânta și pentru a încuraja ascultătorii să meargă la vot. Câștigător a 25 de premii Grammy, artistul a cântat câteva versuri din „Redemption Song” al lui Bob Marley. El a condus apoi mulțimea de participanți la biserică să cânte „Happy Birthday”, un cântec pe care l-a scris inițial pentru a comemora ziua de naștere a activistului de culoare Martin Luther King Jr. și pentru a milita pentru recunoașterea aniversării nașterii ca sărbătoare națională.

Kamala Harris, care este în prezent vicepreședinte al SUA, candidează împotriva candidatului republican Donald Trump, votul urmând să aibă loc pe 5 noiembrie. Stevie Wonder este doar una dintre figurile importante ale culturii pop care susţin candidatura lui Harris la președinție.