Magic News

Ce l-a rugat Meghan Markle pe Elton John

Meghan Markle şi Prinţul Harry îl adoră pe Elton John, artistul britanic susţinând un recital la recepţia lor de nuntă din luna mai unde starul în vârstă de 72 de ani a cântat 4 melodii: Your Song, Circle of Life, I Still Standing şi Tiny Dancer.

Cu puţin timp înainte de naşterea bebeluşului său, Meghan l-ar fi rugat pe Elton John să îl înveţe pe acesta să cânte la pian atunci când copilul va avea vârsta potrivită.

“Meghan a spus că artistul este persoana potrivită pentru a-l învăţa să cânte la pian pe copilul ei şi al lui Harry. Muzica este foarte importantă pentru Meghan.”

Iar celebrul cântăreţ britanic a fost onorat să accepte această propunere venită din partea Ducesei de Sussex.

Elton John a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai Prinţesei Diana, la funeraliile ei în 1997 cântând “Candle in the Wind”, o versiune omagiu. După moartea Dianei, între Printul Harry şi Elton John s-a creat o legătură puternică, cei doi participând la acţiuni umanitare şi luptând pentru combaterea SIDA. Anul trecut, ei au anuntat la Amsterdam lansarea unei finanţări de 1,2 miliarde de dolari pentru acontinua cercetările în privinţa combaterii SIDA.