Magic News

Cascadorul Vali Vasilescu, de la Basme cu cai, invitat la Magic FM

Vali Vasilescu, unul dintre cei mai apreciaţi cascadori şi iniţiatorul proiectului Basme cu cai, a fost invitat la Magic FM.

El a venit la Magic Start împreună cu bufniţa Coana Rodica, o specie europeană, singura pasăre de noapte de la Basme cu cai, şi a vorbit despre spectacolele pe care le-a pregătit pentru această stagiune.  

“Petru Cenuşă este noul spectacol de la Basme cu cai. Este varianta românească a Cenuşăresei. Oamenii nu prea ştiu de această poveste.”, a dezvăluit cascadorul.

Chiar dacă la Basme cu cai a început o nouă stagiune, la cererea publicului va avea loc şi o nouă reprezentaţie a spectacolului“Balaurul”, primul show pus în scenă de cascadori.

Cele 3 spectacole din această stagiune sunt: “Petru Cenuşă”, “Giganţii şi “Baba Samca”, “toate sunt basme româneşti puse în scenă într-un stil filmic, cu cai, acţiune, cavaleri, prinţese. Sunt specatcole pentru copii de la 3 la 70 de ani.”, a declarat Vali Vasilescu. Din această stagiune, sunt 2 spectacole sâmbăta, de la 11 si de la 16.

Vali Vasilescu are 11 păsări de pradă, 2 lupi şi 14 cai, iar la Basme cu cai animalele sunt libere.

Foto: Mihai Vasilescu