Royal Ascot 2019 - Kate Middleton, o apariţie fermecătoare alături de Prinţul William

În Marea Britanie se desfaşoară în aceste zile Royal Ascot, un eveniment hipic de tradiţie, celebru pentru concursurile hipice, dar şi pentru parada pălariilor pe care reprezentantele aristocraţiei britanice le poartă cu această ocazie.

La fel ca în fiecare an, familia regală britanică asistă la acest eveniment ale cărui începuturi datează din secolul al XVII-lea.

Regina Elisabeta a II-a şi-a făcut apariţia alături de Regina Maxima a Olandei, aflată în vizită în Regatul Unit alături de soţul ei, Regele Willem-Alexander, care a fost învestit membru al Ordinului Jartierei.

 

Ducesa de Cambridge, o nouă apariţie fermecătoare

Kate Middleton a fost prezentă în prima zi a evenimentului alături de Prinţul William, iar Ducesa a arătat perfect într-o creaţie Elie Saab, într-o nuanţă de bleu prăfuit. Kate şi-a completat ţinuta cu o pereche de pantofi argintii, cercei cu diamante Kiki McDonough şi o pălărie Philip Tracey.

Kate a sosit în aceeaşi trăsură cu William, extrem de elegant şi el, Prinţul Charles şi Camilla Parker.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost marii absenţi ai acestei prime zile, însă familia regala britanică a fost reprezentată de alţi membri: Prinţesele Eugenie şi Beatrice, Prinţesa Anne, Zara Tindall, Sophie de Wessex.

Foto: Gettyimages.com