Magic News

Irina Rimes - Destăinuire emoţionantă la “Vocea României”: “Am cântat pe stradă”

Vineri seara, la Pro TV, a început “Vocea României”, un show extrem de aşteptat de toată lumea.

Emisiunea are o nouă formulă de juriu, Tudor Chirilă, Irina Rimes şi Smiley avându-l coleg în acest sezon pe Horia Brenciu, care revine la “Vocea României”.

Prima editie a avut de toate, de la concurenţi talentaţi, la fine ironii între juraţi, poveşti emoţionante ale participanţilor, dar şi o destăinuire a Irinei Rimes.

În momentulîn care pe scenă a evoluat Luiza Constantin, o tânără de origine rrromă care cântă pe stradă la Roma, Irina Rimes a făcut o dezvăluire neaşteptată din trecutul ei, mărturisind ca o înţelege perfect pentru că s-a aflat în situţia ei.

Se întâmpla în urmă cu ceva ani, când Irina era căsătorita şi a plecat în Belgia împreună cu soţul ei. Cei doi au strâns 110 euro, cât costa biletul de autobuz:

„Eu și soțul meu ne-am luat inima în dinți și ne-am dus în Belgia. Am luat pălăria și am adunat 110 de euro, cât costa biletul de autobuz. N-aveam bani de avion, dar fără bani de întoarcere.”

Artista îşi aminteşte perfect acel moment, despre care spune că îl preţuieşte, pentru ca a ajutat-o să evolueze: „Imaginează-ți că nu avem bani nici să mergem la baie. Am ajuns în Frankfurt și stăteam ca proștii pe scaune și ne țineam să ajungem într-o benzinărie, unde e baia gratis”, a povestit Irina. „Am prețuit și încă prețuiesc acel moment.”