Magic News

Cât de bine arată Adele după ce a slăbit 10 kilograme!

Adele s-a schimbat spectaculos în ultimele luni, artista britanică reuşind să slăbească aproximativ 10 kilograme.

În vârstă de 31 de ani, Adele a început o etapă nouă în viaţa ei, după ce a divorţat de curând de Simon Konecki după o opt ani de iubire şi un copil, Angelo, născut în 2012. Însă nu a stat prea mult să-şi plângă de milă şi şi-a schimbat complet stilul de viaţă.

Cântăreaţa şi-a afişat noua siluetă la petrecerea lui Drake de la Los Angeles, unde şi-a făcut apariţia într-o rochie neagră de catifea cu umerii goi. A amintit de Sharon Stone în filmul lui Martin Scorsese, “Casino” din 1995 şi a radiat de fericire.

Fanii abia au reuşit să o recunoască pe interpreta melodiei “Someone Like You”, fiind impresionaţi de felul în care aceasta arată acum.

Adele a reuşit să slăbească cu ajutorul exerciţiilor de Pilates, pe care le face împreună cu buna ei prietenă, Ayda Field, soţia lui Robbie Williams. “Adoră noile antrenamente şi asta i se potriveşte”, a declarat o sursă pentru The Sun.

“Înainte plângeam, acum transpir”, a scris Adele pe Instagram, artista făcând referire la metamorfoza sa.

În spatele acestei transformări s-ar putea afla şi noua relaţie pe care a început-o cu  rapper-ul Skepta, fostul iubit al lui Naomi Campbell.