Magic News

Brad Pitt, într-o relaţie cu o tânără actriţă?

La trei ani de la despărţirea de Angelina Jolie, Brad Pitt a fost văzut în compania unei brunet misterioase, iar presa americană se grăbeşte să scrie despre noua lui iubită.

Actorul în vârstă de 55 de ani a fost surprins în compania actriţei Alia Shawkat, cu 22 de ani mai tânără decât el. Cei doi au vizitat o expoziţie dintr-o galerie de artă din Los Angeles, iar în luna octombrie au participat la un spectacol de comedie.

Pasionată de artă, Alia a apărut în serialul “Arrested Development” şi a jucat în filmele “Green Room” şi  “Whip It”.

După despărţirea de Angelina, Brad Pitt a devenit cel mai râvnit celibatar de la Hollywood, iar în cei trei ani a fost “cuplat” de presă cu mai multe femei celebre sau mai puţin cunoscute.

Actorul nu s-a grăbit însă să înceapă o poveste de iubire serioasă, preferând să se concentreze pe cariera lui şi pe rezolvarea problemelor personale. El a recunoscut că a avut prbleme cu alcoolul şi a cerut ajutorul Alcoolicilor Anonimi. Timp de un an şi jumatate a mers la întâlnirile acestea pentru a scapa de acest viciu care i-a afectat viaţa de familie şi relaţia cu cei şase copii ai săi.