Magic News

Colin Firth şi Renee Zellweger, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Actorii Colin Firth si Renee Zellweger au jucat împreună în filmul “Bridge Jones” şi au rămas în relaţii foarte bune de-a lungul anilor.

Acum însă, se pare că au trecut la un alt nivel după ce actorul a divorţat de soţia lui, iar Renee s-a despărţit la începutul acestui an de Doyle Bramhall II.  

În ultima perioada, actriţa a mers de mai multe ori la Londra pentru a-l ajuta pe Colin după despărţirea de Livia Giuggioli, femeia cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani. Iar Renee s-a cazat chiar în casa actorului, pentru a-l consola în această perioadă dificilă, ceea ce a dat naştere speculaţiilor legate de relaţia lor.

„Întotdeauna a existat între ei o legătură puternică și o chimie evidentă, doar că amândoi se aflau captivi fiecare în relația lui”, scriu tabloidele americane.

Cel mai probabil între actriţa nominalizată anul acesta la Premiul Oscar şi actorul britanic nu exista decât o prietenie foarte strânsă, însă fanii filmului “Bridget Jones” au început deja să viseze că personajelor lor preferate îşi continuă relaţia în viaţa reală.