Magic News

Adele şi Harry Styles, un cuplu la care nu s-ar fi gândit nimeni

De când au fost surprinşi împreună în vacanţa de iarnă, Adele şi Harry Styles sunt nedespărţiţi, iar cei doi formează, se pare, un cuplu la care nimeni nu s-ar fi gândit înainte.

Adele are 31 de ani, iar anul trecut a divorţat, în timp ce Harry, în vârstă de 25 de ani este fost membru al trupei One Direction.

Sfârşitul de an i-a găsit împreună în Caraibe, când fotografiile cu noul look al lui Adele au făcut înconjurul lumii. Artista a slăbit 15 kilograme şi a apărut zâmbind fericită, pregătită parcă pentru o nouă etapă a vieţii sale.

Cei doi se cunosc de mult timp însă realţia lor s-ar fi schimbat după ce artista a divorţat.  

Adele l-a redescoperit pe Harry într-o nouă lumină, iar între cei doi s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste, care i-ar fi dat din nou încredere cântăreţei.

Harry este cel care a avut o influenţă pozitivă asupra lui Adele, ajutând-o să slăbească şi să afişeze silueta la care ea visa. Cei doi şi-au promis însă că dacă lucrurile nu vor funcţiona între ei vor redeveni prieteni.

Pentru moment, niciunul nu a făcut nicio declaraţie, însă elle.fr aminteşte o declaraţie a lui Harry Styles din 2012 de la Gala Brit Awards când a fost întrebat pe cine ar vrea să sărute. “Adele, categoric Adele!”, a fost răspunsul acestuia.