Magic News

Ada Condeescu - “Am ales să fac lucruri în care am crezut foarte mult”

Actriţa Ada Condeescu a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic FM, unde a vorbit despre noile sale proiecte şi starea de bine.

Crina Alexe, Head of Content Thrive Global România a fost, de asemenea, alături de noi şi a vorbit despre provocarea Thrive.

Cititorii Thrive şi ascultătorii Magic FM au avut de ales între două variante de petrecere a timpului liber: să asculte muzica preferată sau să citească 60 de pagini. Varianta câştigătore a fost aceea de a asculta muzică.

Ada este un om Thrive care, în afară de film, face ceea ce îi place. “Am ales să fac lucruri în care am crezut foarte mult. Film de nişă, teatru. Chiar dacă nu au avut un succes răsunător, m-am bucurat de ele.”

Ada Condeescu este mama unei fetiţe de 2 ani, cu care stă foarte mult, tatăl micuţei fiind regizorul Cătălin Mitulescu. Fetiţa este un copil foarte independent, iar Ada nu prea acceptă sfaturi de la străini în ceea ce priveşte creşterea ei. “Împreună cu Cătălin facem o echipă foarte bună. Noi doi suntem suficienţi”.

Crina Alexe, mama unei fetiţe de 11 ani, a scris un articol în acest sens pe site-ul Thrive. “Cei care ne dau sfaturi nu vor neapărat binele nostru sau al copilului nostru, ci caută ei validare. Mama are de suferit, pentru că se pune foarte mare presiune asupra ei”. De când este mamă, Ada se deconectează uitându-se la documentare pentru că este interesată de natura umană.

Ea face de mult timp şi fotografie, prima expoziţie având-o în urmă cu 3 ani. “Am ales să vin mai târziu în zona publicului, fiind o moştenire pe care o am de la tata”, a dezvăluit actriţa.

Ada Condeescu nu pune stop în timpul filmărilor, însă seara are timpul său de relaxare. “Îmi place să stau afară, să fie linişte, mă încarcă.” Acum a găsit un text de teatru interesant şi va începe lucrul la el imediat, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii.