Magic News

Brad Pitt, într-o relaţie cu un manechin din Germania

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a fost surprins în compania unei tinere femei cu care ar avea o relaţie de puţin timp.

Este vorba de frumoasa Nicole Poturalski, un top model din Germania, în vârstă de 27 de ani.

Cei doi au fost văzuţi pe aeroportul Bourget din Franţa unde s-au urcat într-un avion privat cu destinaţia sudul Franţei. Actorul şi noua lui iubită se îndreptau spre proprietatea starului din Miraval, pe care Brad a cumpărat-o împreuna cu Angelina în 2011 şi pe care au plătit 67 de milioane de dolari.

Brad a sosit din Los Angeles, iar Nicole din Germania, iar cei doi s-au întâlnit la Paris pentru a-şi continua călătoria spre sudul Franţei.

Este prima relaţie cunoscută a lui Brad Pitt după divorţul său de Angelina Jolie. Nicole Poturalski a pozat pentru mai multe reviste până acum, Elle, Marie Claire şi seamănă foarte mult cu Irina Shayk, dar şi cu Angelina Jolie. Top modelul vorbeşte 5 limbi străine, s-a implicat în numeroase cauze umanitare, precum apărarea drepturilor animalelor şi lupta împotriva rasismului şi este mama unui băieţel.

Legătura ei cu Brad Pitt ar fi început în urmă cu aproximativ 1 an, în luna februarie ea publicând pe Instagram o fotografie din timpul unei plimbari prin Los Angeles însoţită de un mesa misterioso: “Plimbările cu dragostea mea îmi lipsesc”, scria Nicole.

În luna noiembrie 2019, Brad şi Nicole au fost fotografiaţi împreună la un concert al lui Kanye West susţinut la Hollywood Bowl, în Los Angeles.