Thrive

Horia Brenciu, la Magic Morning - “M-am bucurat foarte mult de familie”

Horia Brenciu a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Artistul ne-a povestit ce a făcut în ultimele luni, cum şi-a petrecut vacanţa de vară, a vorbit despre “The Masked Singer”, emisiunea de pe Pro TV unde poate fi văzut, dar şi despre Academia lui de muzică.

“Eu sunt bine, copiii mei sunt bine”, a spus Horia, care ne-a mărturisit că unul dintre lucrurile care îl bucură foarte mult, care îi dă energie, şi anume muzica, îi lipseşte de peste 6 luni de zile. “Artistul din mine suferă puţin”, spune Brenciu, care în ultimii 16 ani a cântat continuu.

“Ce s-a întâmplat anul acesta şi anul trecut nu a fost degeaba”, a declarat Horia care în 2018 a vizitat New York-ul. Atunci a fost în studiourile Voice of America şi la un spectacol de teatru. Nu era la “Vocea României”, însă s-a urcat pe un scaun de jurat, iar apoi a ajuns în juriu la “Vocea României”.  De asemenea a văzut piesa “Sleep No More”, la care spectatorii primesc o mască la intrare. Iar Horia este acum la “The Masked Singer România”.

În ultimele luni, a stat alături de familie: “M-am bucurat foarte mult de familie”, a spus Horia, care a fost la Marea Neagră aproape 2 luni şi jumătate. “Am fost foarte mult pe mare, ca niciodată”. El a strabătut prima dată Lacul Siutghiol cu o canoe şi a încercat să se bucure de lucrurile mici. “Ai lângă tine un pas către fericire. Până atunci l-ai ignorat”, a spus el în Magic Morning.

El ne sfătuieşte ca în loc să ne plângem să facem un gest pe care nu l-am mai făcut, să mergem într-un loc, să vorbim cu un prieten, dezvăluind cum a sunat-o pe Corina Chiriac şi cum au stat de vorbă. În matinalul de la Magic FM, Horia a spus că vrea să o invite pe Corina să cânte împreună la primul concert pe care îl va susţine.