Magic News

A murit Nathalie Delon, fosta soţie a lui Alain Delon

Nathalie a fost soţia lui Alain Delon, femeia cu care actorul s-a căsătorit în 1964.

Cei doi au avut împrenă un fiu, Anthony, cel care a anunţat acum decesul mamei sale, care s-a stins la Paris, la 79 de ani, din cauza unui cancer.

Lumea cinematografiei a mai pierdut o stea, Nathalie Delon, care a jucat alături de Alain Delon în Le Samouraï (1967) şi care i-a dăruit actorului un fiu.

Pentru marele public, ea va rămâne Jane, partenera lui Alain Delon din “Le Samouraï “, însă Nathalie a jucat în alte 30 de filme.

De origine spaniolă, ea s-a născut în Maroc şi a primit numele Francine Canovas. A ajuns la Paris în 1962 după ce şi-a părăsit primul soţ cu care a avut un copil. Tânăra de 21 de ani l-a cunoscut pe Alain Delon, un star în ascensiune, logodit atunci cu Romy Schneider. A urmat o poveste de dragoste secretă, sfârşitul relaţiei lui cu Romy şi căsatoria lor din 1964.  Cuplul s-a instalat la Los Angeles, unde Nathalie l-a născut pe Anthony.

Fantoma lui Romy Schneider a planat însă mereu asupra lor, iar Nathalie spunea că vedea din când în când câte o umbră de tristeţe în ochii lui Alain. Cuplul a divorţat în 1969, iar actriţa a povestit că a plecat luând cu ea doar copilul şi guvernanta. Alain Delon şi-a refăcut viaţă alături de Mireille Darc.

Nathalie şi Alain Delon au rămas totuşi apropiaţi de dragul fiului lor, Anthony.