Magic News

Jennifer Lopez şi Ben Affleck - Sărutul care nu lasă loc de îndoieli

Jennifer Lopez şi Ben Affleck formează cuplul momentului la Hollywood, toată lumea vorbind despre regăsirea lor după 17 ani.

Cei doi au avut o relaţie la începutul anilor 2000, iar acum sunt din nou împreună spre marea surpriză a tuturor. Jennifer şi Ben par să îşi acorde o nouă şansă după ce artista s-a despărţit de Alex Rodriguez, cu care a fost logodită.

La începutul acestei săptămâni, Jennifer şi Ben au mers separat la aceeaşi sală de sport, însă o dată ajunşi în interior nu s-au mai ascuns.

Între două antrenamente, ei s-au sărutat şi nu au încercat deloc să îşi ascundă relaţia, potrivit martorilor. “În timpul antrenamentului, au rămas apropiaţi unul de altul, între ei fiind vizibilă o chimie puternică”.

La începutul lunii mai, cuplul şi-a oferit o vacanţă în Montana, confirmand vonurile legate de relaţia lor. În acelaşi, timp, Alex Rodriguez este aproape şocat să vadă că Jenifer l-a uitat atât de repede. Fostul jucător de baseball a încercat să ia legătura cu Jennifer, care a fost foarte distantă şi nu şi-a dorit deloc să îl revadă.

În schimb, ea i-a dat o nouă şansă lui Ben, bărbatul cu care trebuia să se căsătorească în urmă cu 17 ani.