Magic News

Trăieşte Renée Zellweger o nouă dragoste? Acesta ar putea fi cuplul verii!

Se anunţă o vară fierbinte pentru Renée Zellweger, după ce actriţa americană ar fi început o poveste de iubire cu Ant Anstead, vedeta emisiunii TV “Wheeler Dealers”.

Tată a trei copii şi proaspăt divorţat, Ant are 42 de ani, cu 10 ani mai puţin decât celebra actriţă câştigătoare a două premii Oscar.

Cei doi s-ar fi întâlnit la filmările pentru un episod al viitoarei serii Discovery + prezentată de Anstead, Celebrity IOU: Joyride. Este o emisiune în care Ant le ajută pe celebrităţi să surprindă pe cineva apropiat, oferindu-i maşina visurilor.

În urmă cu câteva zile, presa americană a scris că Ant a finalizat divorţul de Christina Haack, împreună cu care are un fiu în vârstă de 21 de luni. De asemenea, prezentatorul englez mai are doi copii: Amelie şi Archie, cu prima lui sotie, de care a divorţat în 2017.

Renée a fost căsătorită în 2005 pentru puţin timp cu Kenny Chesney, a avut relaţii de scurtă durată cu cu Jim Carrey, dar şi cu Jack White şi Bradley Cooper, iar între 2012 şi 2019 a fost cu muzicianul Doyle Bramhall II.