Magic News

Sandra Bullock şi-a întâlnit marea dragoste a vieţii ei

Sandra Bullock, câştigătoare de Oscar, revine în luna decembrie cu filmul “The Unforgivable”, o producţie Netflix.

Actriţa a fost invitată la Red Table Talk, emisiune găzduită de Jada Pinkett Smith, Willow Smith şi Adrienne Banfield-Norris, unde a vorbit despre viaţa sa personală.

De 6 ani, Sandra are o relaţie cu fotograful Bryan Randall, cu care nu s-a căsătorit, însă despre care spune că este marea dragoste a vieţii ei.

Sandra a declarat în acest sens: “Nu vreau să spun să faceţi ca mine, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat”.

Cei doi s-au cunoscut după ce actriţa l-a angajat pe Bryan să îi facă fotografii fiului ei, Louis. După doar câteva luni, Bryan s-a mutat acasă la Sandra, iar cei doi cresc împreună un băiat şi o fetiţă, copiii pe care actriţa i-a adoptat.

Sandra Bullock a fost căsătorită  cu Jesse James între 2005 şi 2010, însă ea a cerut divorţul în 2010 după ce mai multe femei au dezvăluit că au avut relaţii cu James. Actriţa, care tocmai câştigase Premiul Oscar, nu a putut trece peste infidelitatea partenerului său de viaţă şi a preferat să fie pentru o vreme mamă singură.