Make Life Magic

Secretele magice de frumuseţe şi de viaţă ale Cameliei Şucu

Camelia Şucu a fost invitată în matinalul MagicMorning cu Liana Stanciu, unde a vorbit despre despre Race for Cure, ajunsă la cea de-a 8-a ediţie, dar şi despre secretele sale de viaţa şi de frumuseţe.

Camelia va participa pe 5 iunie la cea mai mare cursă caritabilă internațională destinată promovării sănătății femeii și luptei împotriva cancerului de sân care va avea loc din nou cu prezență fizică.

“Race for the Cure este un manifest al oamenilor din întreaga lume, pentru că ne iubim mamele, soţiile, prietenele, bunicile şi vrem să fie sănătoase”, a declarat femeia de afaceri în matinalul Magic FM. “50 de lei, atât costă să te înscrii şi să ajuţi o femeie care nu îşi permite analizele”.

Începând din acest an, prima zi de duminică din luna iunie este marcată ca Zi Națională a Supraviețuitorilor de Cancer. Fondurile strânse cu ocazia cursei organizată de Fundaţia Renaşterea vor fi folosite pentru a oferi investigații medicale gratuite femeilor vulnerabile.


Mamă, bunică, Camelia Şucu are extrem de multă energie şi ne-a dezvăluit ce face pentru a fi în cea mai bună formă. “Am ajuns să ştiu ce este mai important şi mai valoros pentru mine. Vreau să am cât mai mulţi ani grijă de familia mea. Am trei nepoţi.” Pe Camelia o ajută mult credinţa în adevăratele valori, “este secretul magic”, a spus ea.

Face mişcare, merge în Pădurea Băneasa de cel puţin trei ori pe săptămână. “Natura m-a ajutat întotdeaună să mă încarc cu energie”, a dezvăluit Camelia, care spune că nu face rău niciodată.

Pe 5 iunie, Camelia Şucu aleargă pentru sănătate la Race for the Cure, eveniment la care poţi participa si tu!