Magic News

Brad Pitt a plătit 40 de milioane de dolari pentru o casă istorică, o adevărată opera de artă

Brad Pitt a făcut recent o achiziţie impobiliară importantă, actorul cumpărând o casă istorică pe care a plătit 40 de milioane de dolari.

Locuinţa i-a aparţinut celebrului autor D.L. James şi  este cunoscută drept “seaword”. Construită în 1918, casa nu a fost locuită în ultima vreme, iar vecinii sunt fericiţi că un actor ca Brad se va muta lângă ei.

Casa se află în California, pe malul oceanului, în Carmel-by-the-Sea, iar Brad, care este extrem de preocupat de arhitectură şi de design, a fost cucerit de casa proiectată de arhitectul Charles Summer-Greene, pioner al mişcării Arts and Crafts din Marea Britanie.


Este cea mai scumpă casă din cartierul în care a fost ridicată, o adevărată operă de artă. Casa de 278 de metri a fost renovată în anii 2000, însă rămâne un mister felul în care arată în interior. 

Brad Pitt are mai multe proprietăţi, cea principală fiind în cartierul Los Feliz din Los Angeles. De asemenea, actorul are o casă pe plajă în California şi deţine jumătate din Chateau Miraval, în Franţa, cumpărat în 2008 împreună cu Angelina. Actriţa şi-a vândut însă partea, iar Brad a început o luptă în justiţie.