Magic News

Angelina Jolie - Acuzaţii grave la adresa lui Brad Pitt care ar fi fost violent cu familia lui

Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă disputa în justiţie, iar actriţa a depus acum la dosar noi probe care demonstrează că actorul a fost violent cu familia.

Actriţa a adus probe pentru a susţine o dispută violentă care a avut loc în 2016, la bordul unui avion privat, la sfârşitul vacanţei de vară, când familia se întorcea de la Miraval în America. Brad Pitt a fost atunci violent cu Angelina, dar şi cu copiii săi, iar la câteva zile după incident actriţa a cerut divorţul.

„De-a lungul acelui zbor lung, de noapte, Pitt a fost abuziv fizic și emoțional față de Jolie și copiii lor, care aveau atunci vârste cuprinse între 8 și 15 ani”, susțin documentele trimise instanței. „După acel zbor, pentru bunăstarea familiei ei, Jolie a decis să depună o cerere de divorț”.

Până acum au existat doar zvonuri legate de acest incident, însă nimeni nu a vorbit concret despre ceea ce s-a întâmplat atunci.

Angelina Jolie a depus însă acum la dosar o nouă plângere în care descrie în detaliu disputa. Înainte de a ajunge la aeroport, Brad a avut o altercaţie cu unul dintre copii, cel mai probabil cu Maddox, după care a acuzat-o pe Angelina că este prea tolerantă cu copiii şi a vărsat bere pe ea, iar pe copii i-a stropit cu bere şi vin. Actorul ar fi atacat-o fizic şi verbal, iar potrivit documentelor l-a sufocat pe unul dintre copii, iar pe altul l-ar fi lovit peste faţă.

„Unii dintre copii l-au rugat pe Pitt să înceteze. Toți erau speriați. Mulți plângeau. Pentru restul zborului, pentru a evita mânia lui Pitt, Jolie și copiii au stat nemișcați și tăcuți sub pături. Nimeni nu a îndrăznit să meargă la baie. Pitt ieșea periodic din spatele avionului să țipe și să-i înjure”, susţin avocații actriței.

FBI a deschis atunci o anchetă, însă Brad Pitt nu a fost pus sub acuzare, fapt pentru care Angelina a dat în judecată anul acesta FBI-ul. Angelina Jolie susţine că după acel incident copiii au fost traumatizaţi, iar ea a avut răni la spate şi la mâini.

La 5 zile după incident, ea a cerut divorţul, iar în 2021 şi-a vândut pachetul de acţiuni de la Miraval, lucru care l-a supărat pe Brad Pitt Actorul a dat-o în judecată din cauza acestei vânzări, iar acum Angelina scoate la iveală noi probe împotriva lui Brad Pitt.

Actorul a recunoscut ca a avut probleme cu alcoolul, iar după despărţirea de Angelina a urmat un lung drum al regăsirii de sine. A început să sculpteze, iar de curând a avut prima expoziţie în Finlanda şi are planuri mari cu Miraval, unde va readuce la viaţă un studiou de înregistrări.