Disney pregătește al treilea film din franciza „Frozen”

După ce continuarea hitului animat „Frozen” a atras 1,45 miliarde de dolari la box office în urmă cu patru ani, CEO-ul Disney, Bob Iger, confirmă că dezvoltarea celui de-al treilea film din franciză este în lucru.

„Frozen 2” a fost lansat în cinematografe la sfârșitul anului 2019 și a cunoscut niveluri de succes fără precedent, devenind filmul de animație cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, aproape 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial. Momentan nu au fost dezvăluite informaţii despre poveste şi nici data lansării noului film. „Frozen 3” va relua probabil relația dintre Anna și Kristoff și îndatoririle comune pentru Arendelle.

În ceea ce o privește Elsa, există nenumărate direcții în care ar putea merge povestea ei. În primele două filme, i-am urmărit pașii greșiți care au dus la probleme uriașe pentru ea și cei din jurul ei, ceea ce are sens, având în vedere că inițial a fost planificată ca antagonist în „Frozen”.

Următorul film ar putea schimba lucrurile, introducând mai multe amenințări exterioare la adresa vieții lor, pe care Elsa le poate rezolva acum că este mai încrezătoare și mai capabilă de puterile sale. „Frozen 3” ar putea prezenta, de asemenea, un salt în timp pentru a ajuta mai departe povestea. Presa americană nu a precizat dacă Jennifer Lee, regizoarea primelor două părţi, devenită de atunci preşedinte al Studiourilor de Animaţie Walt Disney, va regiza acest film.

Continuarea AICI