Voltaj Academy organizează un workshop de canto şi mişcare scenică

Voltaj Academy dă startul unor noi proiecte foarte speciale pentru trupă și super benefice pentru cursanți, care au şansa de a-şi îmbunătăţi performanţele şi de a cunoaşte alți entuziaști ai artei muzicale si teatrale.

Pe data de 17 iunie este organizat workshop-ul de canto și mișcare scenică alături Maria Alexievici, care are un CV impresionant.

WORKSHOP-ul: CORPUL - PRIMUL MEU INSTRUMENT se va desfăşura la sediul din Bucureşti - Complex Tei -Str Oltetului nr 30, sect 2.

Prima ediție a workshop-ului a avut loc la Cluj-Napoca 

Despre Maria Alexievici

Maria Alexievici este muzician, actriță și solist vocal. A absolvit Academia de Muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secția pian principal. A obținut o bursă, în cadrul studiilor de masterat, pentru Academia Centrală de Dramă din Beijing, departamentul Musical Theatre Performing. Maria a urmat cursurile de masterat la secția Regie de Teatru Muzical a Academiei de Muzică ,,Gheorghe Dima” - Cluj Napoca. În prezent este stabilită în București și joacă în spectacolele ,,Opera de trei parale”, ,,Cabaret”, ,,Familia Addams”, ,,We Will Rock You” și ,,Sunetul Muzicii”, în regia Răzvan Mazilu.

„Primul nostru instrument este corpul”

Actul artistic, încrederea cu care pășim pe scenă, pot să depindă în mare măsură de cunoașterea propriului corp. Acesta este un workshop despre conștientizare, prezență și sensibilizare”, transmite Maria.

În cadrul workshop-ului "Corpul - primul meu instrument", cursanţii vor învăța despre conștientizare, prezență și sensibilizare și cum acestea se pot aplica în arta interpretativă.

Pentru mai multe informații legate de participare, puteţi scrie un mesaj la nr de tel: 0762223369 sau puteți merge la secretariatul Voltaj Academy.

Locurile la acest workshop sunt limitate, deoarece vor fi formate doar două grupe pentru a putea oferi o experiență personalizată fiecărui participant.

Prețul pentru acest workshop este de 150 lei.