Magic News

Elina Svitolina, invitată de Harry Styles la unul dintre concertele lui

Harry Styles e în turneu prin Europa, iar Elina Svitolina se află la Wimbledon unde a ajuns în sferturi de finală.

Sportiva din Ucraina ar fi dorit să meargă la unul dintre concertele lui Harry Styles, însă a renunţat, iar duminică seara a reuşit o victorie incredibilă împotriva Victoriei Azarenka, pe care a învins-o pentru prima dată în carieră.


Svitolina, care a revenit în tenis la începutul anului, după ce a devenit mamă, a povestit la finalul meciului că a pierdut biletele la concertul lui Styles. “Da, dar sper că el mă urmăreşte acum. Sunt mare fan.”

Starul brianic a reacţionat repede: "Felicitări!", a scris el pe Instagram. "Mai avem patru spectacole, eşti binevenită la oricare dintre ele. Mult noroc cu restul turneului", a continuat Harry Styles.

În vârstă de 28 de ani, Svitolina este nr 76 WTA şi merge mai departe l Wimbledon, după un meci de două ore şi 46 de minute cu Azarenka. Sportiva din Ucraina a revenit de la 0-1 la seturi şi de la 0-2 la ghemuri în setul secund şi s-a impus, pentru prima oară în carieră, în faţa jucătoarei din Belarus, Victoria Azarenka (33 de ani, nr. 20 WTA), câştigând în trei seturi: 2-6, 6-4, 7-6(8).


„Cred că după momentul în care am devenit mamă, acesta este al doilea cel mai frumos moment al vieţii mele. Când am văzut că sunt condusă cu set şi cu 2-0 la ghemuri, iar voi m-aţi încurajat, îmi venea să plâng. Mi-aţi dat foarte multă putere, am jucat punct cu punct şi mă gândeam că acasă sunt foarte mulţi oameni care se uită şi mă încurajează. Ştiu cât de mult înseamnă pentru ei fiecare moment de bucurie pe care o pot primi. Sunt vremuri grele pentru Ucraina, eu sunt aici şi nu pot să mă plâng. E incredibil! În ianuarie, când am reluat antrenamentele şi mă pregăteam să joc din nou, nu mă gândeam că voi reuşi să fac sferturi şi la Roland-Garros şi la Wimbledon”, a spus Svitolina.