Magic News

Brad Pitt - La Silverstone, în costum de pilot de Formula 1

Marele premiu al Marii Britanii de la Silverstone, programat în acest weekend, a mai avut un super star alături de cunoscuţii piloţi ai echipelor din F1.

Nu doar Lewis Hamilton sau Charles Leclerc au atras toate privirile, ci şi Brad Pitt. În vârstă de 59 de ani, actorul a apărut îmbrăcat în costum de pilot al echipei imaginare Apex şi a pilotat o maşină pentru filmul în care joacă acum. Iar cei 450 de mii de spectatori au avut bucuria să îl vadă pe actor pe celebrul circuit de Formula 1.

La rândul lui, Brad Pitt s-a bucurat în mod clar de șederea sa în Anglia și a fost foarte entuziasmat după incursiunea sa în lumea F1. “Mă distrez de minune. Este cu adevărat grozav să fiu aici, ne distrăm atât de mult. Toată lumea a fost minunată cu noi, echipele ne-au deschis ușile, FIA ne-a ajutat foarte mult, la fel ca și Formula 1 și Stefano Domenicali", a declarat starul de la Hollywood la Sky Sports F1.

Cele două monoposturi Apex, care au caracteristicile unui F2, dar care au fost modificate de Mercedes în F1 pentru a se integra în restul plutonului, și-au ocupat apoi locul pe grilă și au participat la o parte din traseu. Ele au fost conduse de foștii piloți Craig Dolby și Luciano Bacheta.

“A fost un pic suprarealist să petrecem timp cu o vedetă mondială. Dar atunci când ai ocazia să îi întâlnești pe Tom Cruise, Brad Pitt sau Roger Federer, îți dai seama că sunt oameni normali. A glumit mult și părea să se distreze foarte mult. Abia aștept să văd cum va ieși filmul”, a declarat pilotul britanic George Russell.

Cursa a fost câștigată de dublul campion mondial Max Verstappen (Red Bull), care a obținut a opta victorie a sezonului în zece curse, în fața britanicilor Lando Norris (McLaren) și Lewis Hamilton (Mercedes). Totul sub privirea atentă a lui Brad Pitt.