În lumea ciocolatei lui "Wonka" pe acordurile unice ale Nicoletei Nucă și ale lui Ștefan Radu Bănică

Filmul “Wonka”, cu Timothee Chalamet, Hugh Grant și Rowan Atkinson intră în cinematografe din 15 decembrie!

Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică și Sofia Maria Bănică, fiica Andreei Bănică, au dublat vocile celebrilor actori în limba română. "Charlie și fabrica de ciocolată", cea mai cunoscută carte pentru copii a lui Roald Dahl și una dintre cele mai bine vândute cărți pentru copii din toate timpurile, spune povestea minunată prin care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit îndrăgitul personaj Willy Wonka, așa cum îl cunoaștem astăzi.

Cu Timothée Chalamet în rolul principal, filmul aduce publicului un tânăr Willy Wonka plin de idei și hotărât să schimbe lumea, el demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis, iar dacă ai norocul să-l întâlnești pe Willy Wonka, orice este posibil.

Filmul este un spectacol magic, cu muzică, emoții intense, dar și umor fantastic, perfect pentru întreaga familie. Acest spectacol irezistibil și inventiv de pe marile ecrane va dezvălui publicului cum Willy a devenit Wonka și provocările care au stat în calea îndeplinirii visului său.


Nicoleta Nucă este considerată una din cele mai bune interprete de muzică ușoară din România. Originară din Republica Modova, în anul 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings" din Chișinău. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt" cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova, fiind cel mai mare succes muzical acesteia cu peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. De asemenea a mai lansat piese ce au fost hituri precum "Adevăr sau minciună" (feat Cabron) , "Tot mai rar", "Inima mea", " Tăcerea (feat Vescan) și multe altele.


Radu Ștefan Bănică este cântăreț, actor și personalitate publică a României. Debordând de talent și originalitate, fiul vedetei rock Ștefan Bănică s-a făcut remarcat în enisiunea "Te cunosc de undeva", iar în prezent este jurat în cadrul showului "Vedeta familiei". În plan muzical a lansat melodia "Tu", ce se bucură de aprecierea fanilor de toate vârstele.